Hvordan organiserer du din rygsæk efter en pause?

Skal du købe en robust rygsæk med lynlåslommer
Hvis du vælger at købe en ny rygsæk, skal du købe en robust rygsæk med lynlåslommer.

Så længe pausen er (eller kan synes), skal den slutte engang. Denne artikel viser dig, hvordan du rydder en rygsæk, før vilkårene starter igen.

Trin

 1. 1
  Angreb dit hjemmearbejde så hurtigt som muligt. Jo længere du udsætter det, den viden, som lærerne har givet dig, vil begynde at blive afladet, og du vil glemme vigtige ting. Så snart du er færdig, skal du lægge dit hjemmearbejde i deres tilsvarende notesbøger, bindere eller mapper. Udskriv alt, hvad der skal udskrives, og få alle vigtige papirer underskrevet.
 2. 2
  Få om nødvendigt en ny rygsæk. Hvis rygsækken ikke er revet, voldsramt, for snavset eller bare ikke holder dig igennem indtil næste pause, så overvej at beholde den, så du kan spare flere penge. Hvis du vælger at købe en ny rygsæk, skal du købe en robust rygsæk med lynlåslommer.
 3. 3
  Få et nyt sæt forsyninger, hvis det er nødvendigt. Hvis du bare har brug for en ny limpind eller et blyantsæt, skal du ikke opdatere dine forsyninger helt.
 4. 4
  Find et tidspunkt inden pausen slutter for at begynde at blive organiseret. Et godt tidspunkt ville være et par dage, før perioden begynder igen. Hvis din rygsæk er mere uorganiseret, skal du starte tidligere. Den bedste måde at gøre det på er at gøre det hele i et skud, så du ikke glemmer, hvordan du organiserede ting og ved et uheld smed papirer ud.
 5. 5
  Fjern forældede papirer fra din mappe eller bindemiddel. Sæt dem i en mappe, der er markeret med emnet, læreren, kurset og termin. Opbevar alle vigtige papirer.
 6. 6
  Fjern eventuelle løse papirer i din rygsæk. Hvis papiret stadig er i brug, skal du placere det i din mappe / bindemiddel. Hvis ikke, skal du smide det ud eller genbruge det.
  Hvordan du rydder en rygsæk
  Denne artikel viser dig, hvordan du rydder en rygsæk, før vilkårene starter igen.
 7. 7
  Læg alt hvad du behøver for at opbevare i en bunke på gulvet. Dette inkluderer forsyninger (som i blyanter, kuglepenne, viskelæder osv.) Og alle bindere, notesbøger eller mapper.
 8. 8
  Start med at indsætte de største genstande i. Dette ville være dine bindemidler og lærebøger, hvis du bringer dem hjem. De skal placeres tættest på din ryg.
 9. 9
  Læg notesbøgerne oven på de tunge genstande, og følg op med mapperne. Disse sidste to trin holder din rygsæk let på ryggen.
 10. 10
  Læg alle dine forsyninger i rum med lynlås, hvis du har dem. Hvis ikke, skal du placere dem i en penalhus / forsyningsboks og læg dem oven på dine mapper.

Tips

 • Prøv at finde et godt tidspunkt at gøre dette.
 • Prøv at holde din rygsæk organiseret.
 • Gør det ikke, når der er ferie i gang. Den sidste ting du vil gøre er at springe på din tunge rygsæk til det, der skulle være en spændende tur til outbacks.

Ting, du har brug for

 • Din rygsæk
 • Skoleartikler
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail