Hvordan krydser man vejen i Indonesien?

Hvor vejen bunker ud fra en langvarig kørsel ned ad bakke
Undgå blinde kurver lige efter stoplys, og kryds ikke, hvor vejen bunker ud fra en langvarig kørsel ned ad bakke.

Lær straks eller hurtigt blive en statistik. I Indonesien, som i mange lande i verden, er fodgængere legitime kandidater til roadkill eller i bedste fald en gener.

Trin

 1. 1
  Vær opmærksom på, hvad du laver. Den umiddelbare bekymring er banen nærmest dig og lidt mindre, den næste. At tænke på hele din virksomhed er som at foreslå at leve et helt liv på en dag: du kan bare ikke gøre det.
 2. 2
  Kig efter den smaleste vejstrimmel. Spejd omkring 100 meter (91,4 m) eller mere opstrøms og nedstrøms for det sted, hvor du vil krydse. De smalle dele resulterer normalt i sikkerhedskopieret trafik, som kvæler køretøjer og motorcykler. De giver dig også den korteste afstand til vejens median, hvor der er lidt bedre odds for sikkerhed.
 3. 3
  Vær meget forsigtig med motorcykler. De er den uforudsigelige faktor for vejtrafik og vil sandsynligvis være aggressive og ligefrem dødbringende. De vil skyde deres motorer med det mindste antydning af åbent rum, så vær opmærksom, selv når de krydser et rum, der er åbnet mellem større køretøjer. Bortset fra Jakarta tolereres motorcykler også af politiet, når de kører på den forkerte side af vejen, inklusive fortove. Så når du krydser, skal du se til begge sider af vejen, uanset hvilken bane du er på.
 4. 4
  Udnyt trafikpropper, men hold øje med motorcykler, der prøver at klemme mellem køretøjer. Dette betyder, at selv når du står lige på den ene side af vejen i en bestemt retning, skal du være opmærksom på motorcykler, når du krydser mellem banerne på den side, selv når bilerne har stoppet.
 5. 5
  Udnyt meridianøerne, gadelysstolperne og eventuelle barrierer. Bliv bag dem, især når du bliver fanget af trafiklyset. Vær villig til at blive på meridianen, hvis du er strandet der, men himlen hjælper dig - prøv aldrig at blive fanget på en ubeskyttet meridian.
  Kryds ikke vejen bare for spændingen
  Kryds ikke vejen bare for spændingen.
 6. 6
  Har uendelig tålmodighed. Tving ikke en krydsning, når dit sind og din tarm fortæller dig, at du ikke skal. Dette kan lyde som New Age-råd, men du ved, hvornår det ikke er rigtigt at krydse.
 7. 7
  Se efter stoplys, hvis der er nogen, men overvej også timen. Trafiklys respekteres normalt i arbejdstiden, og når politiet er i nærheden. Ikke desto mindre skal du være forsigtig og ikke vædde dit liv på lyset. Forvent, at bilister prøver at slå lyset.
 8. 8
  Kryds kun, hvor du har et klart overblik over modkørende trafik. Undgå blinde kurver lige efter stoplys, og kryds ikke, hvor vejen bunker ud fra en langvarig kørsel ned ad bakke.
 9. 9
  Ved, hvilket tidspunkt på dagen det er. På bestemte tidspunkter tillader trafikbetjente biltrafik at gå den forkerte vej, bare for at lette lydstyrken. Du er nødt til at vide, hvornår de har gjort dette, da regelmæssig trafik skifter kørebane på disse tidspunkter, ellers vil trafikbetjentene have kørt væk til andre dele af vejen, og du kan blive klemt for at være uvidende om, at trafikretningen var skiftet.

Tips

 • Bliv rolig og samlet. At tænke klart er vigtigt for din sikkerhed.
 • Sørg for, at du virkelig skal krydse. Kryds ikke vejen bare for spændingen.

Advarsler

 • Disse tip er ikke sekventielle, men alle gælder til enhver tid, du krydser.

Ting, du har brug for

 • Dit klogskab
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail