Hvordan bæres extensions med kort hår?

Hvis du bruger menneskehårforlængelser
Hvis du bruger menneskehårforlængelser, kan du farve håret, så det passer til din nuværende hårfarve.

Kort hår er smukt, sjovt og sexet, men du ønsker måske nogle gange en stilændring. Extensions er gode til midlertidigt at få lidt længde, få dit hår til at se tykkere ud eller eksperimentere med forskellige farver. Der er flere typer udvidelser, du kan vælge imellem, men klip i udvidelser er ideelle. Dette skyldes, at de smelter lettere sammen med kort hår og kan gøres derhjemme. For at bære extensions skal du vælge de rigtige til dig, anvende dem og derefter style dem efter eget valg.

Del 1 af 3: Valg af hårforlængelser

 1. 1
  Vælg en forholdsvis kort længde. Kortere forlængelser ser normalt mere naturlige ud, især hvis dit hår er meget kort. Mål for udvidelser, der er mellem 16 og 46 centimeter (40 til 45 cm). Du kan se efter endnu kortere forlængelser, hvis dit hår er kortere end hagen.
  • Du kan klippe udvidelserne på egen hånd eller få dem til at klippe af en stylist, hvis de er længere end du vil.
 2. 2
  Sørg for, at udvidelserne er tykke nok. Dette er især vigtigt, hvis du har en stump klipning. Tynde forlængelser blander muligvis ikke ind, hvis enderne af dit hår ikke tyndes ud. Tykkere udvidelser får overgangen til at se glat og naturlig ud.
  • Sammenlign forlængelserne med tykkelsen på dit eget hår for at sikre, at de er tykke nok.
 3. 3
  Brug færre væv. Wefts er dybest set det enkelte klip i sektioner. Du kan bruge flere skud, hvis du leder efter ekstra volumen og længde, men en eller to skud skal være nok. Et 100 g skud er ideelt. Dette vil gøre styling lettere og muligheden for, at klipene vises mindre sandsynlige.
 4. 4
  Match forlængelserne med din hårfarve. Det er meget vigtigt at matche extensions til din hårfarve, eller illusionen af længere hår, som extensions opretter, vil ikke være en succes. Den bedste måde at finde udvidelser, der matcher, er at gå til en skønhedsbutik for at købe udvidelserne i stedet for at købe dem online. Dette giver dig en chance for at sætte extensions op mod dit eget hår, tjekke dem i et spejl og bede om råd.
  • Hvis du har brugt extensions før og kender det mærke og den farve, du kan lide, kan du bestille dem online.
  • Hvis du bruger menneskehårforlængelser, kan du farve håret, så det passer til din nuværende hårfarve. Du kan også farve dit hår, så det passer til dine forlængelser.
  • Se efter et ombre sæt extensions, hvis dine ender har en anden farve end resten af dit hår.
 5. 5
  Beslut mellem menneske og syntetisk hår. Du kan købe begge typer hår og se godt ud. Menneskehår er dog sandsynligvis vejen at gå, hvis du har mulighed for det. Det er dyrere, men det ser normalt mere overbevisende ud end syntetisk hår. Dette skyldes, at du kan bruge varme til at style menneskehår, og du kan farve det som om det var dit eget hår.
Kan du få hårforlængelser med kort hår
Kan du få hårforlængelser med kort hår?

Del 2 af 3: anvendelse af udvidelser

 1. 1
  Begynd med rent hår. Vask og plej dit hår lige inden du planlægger at anvende extensions. Fedtet hår holder ikke klemmen i forlængelser såvel som rent hår. Dette er muligvis ikke et problem, hvis du har naturligt tørt hår.
 2. 2
  Fastgør den øverste halvdel af dit hår. Træk den øverste halvdel af dit hår op. Det er muligvis ikke muligt at holde det med et hårbånd, hvis det er meget kort, men du kan bruge klip til at fastgøre dit hår, hvis det er tilfældet. Du anvender klippet i udvidelser til skillet mellem din øverste og nederste halvdel af håret.
 3. 3
  Tør dit hår på det sted, du planlægger at anvende forlængelsen. Du kan bruge en bagkombørste eller kam til at gøre dette. Brug børsten eller kam til forsigtigt at drille håret, hvor du planlægger at klemme i extensions. Dette skaber en hylde, der gør det lettere for udvidelserne at forblive sikkert klippet ind.
  • Du kan anvende udvidelserne på enhver del af dit hoved, så længe dit naturlige hår dækker dem.
  • Du vil normalt sikre udvidelserne på bagsiden af dit hoved, hvis du bruger et skud, men du kan også bruge udvidelser på siderne af dit hoved, hvis du bruger flere skud.
  • Spray hårspray på "hylden" for ekstra greb.
 4. 4
  Klip i udvidelserne. Grib dine udvidelser, og fortryd klipene. Hold clipsene op til den hylde, du oprettede. Sørg for, at du er tilfreds med, hvor de bliver klippet ind, inden du klikker clipsene på plads. Se i spejlet, når extensions er klippet ind for at sikre, at de glat passer ind i dit naturlige hår.
  • Du kan fortryde og fortryde udvidelserne, indtil du er tilfreds med placeringen.
 5. 5
  Gå til en salon for mere permanente udvidelser. Hvis du vil have længerevarende professionelle udvidelser, skal du gå til din lokale salon og diskutere dine muligheder med en frisør. Du kan få udvidelser, der er mikrobundet, syet, tapet eller smeltet.
  • Tape-in-udvidelser er bundet til dine rødder, og det tager 40 minutter til en time at gennemføre. De varer omkring fire til otte uger.
  • Når du anvender sy-in-extensions, vil din frisør cornrow dit hår og væve extensions ind i fletningen. Denne metode fungerer bedst på tykkere hår og varer cirka seks til otte uger.
  • Fusions- (eller lim-in) og mikro-link-metoderne er meget skadelige, så de er bedst til virkelig sundt hår. Det tager cirka tre timer at anvende udvidelser ved hjælp af disse metoder, og udvidelserne varer op til fire måneder.
Men bundet forlængelse kan fungere godt for kort hår
Nogle typer af extensions er mere velegnede til langt hår, men bundet forlængelse kan fungere godt for kort hår.

Del 3 af 3: stylingudvidelser

 1. 1
  Trim udvidelserne, hvis det er nødvendigt. Du kan finde ud af, at udvidelserne er for stumpe i enderne til at se naturlige ud. Trim enderne af udvidelserne for at løse dette problem. Hold et saks lavet til hårskæring lodret til enderne af forlængelser. For at få et naturligt udseende skal du holde saksen i den lodrette position, mens du klipper.
  • Det er også en mulighed at tage udvidelserne til en person, der ved, hvordan man klipper hår, hvis du ikke har det godt med at gøre dette alene. De kan trimme forlængelserne, mens de er i dit hår, så de passer perfekt sammen.
 2. 2
  Krøl eller glat dit hår. Teksturen på extensions vil sandsynligvis se i det mindste lidt anderledes ud end dit hår. Bland extensions ved at krølle eller rette dit hår, mens du bærer extensions. Det betyder ikke noget, om du beslutter dig for at bruge krøllejern eller fladjern. Begge metoder hjælper udvidelserne med at se naturlige ud.
 3. 3
  Brug et glansserum. Dette er en særlig god mulighed, du har lige, syntetiske udvidelser. Syntetiske hårforlængelser er normalt skinnere end menneskehår. Brug et glansserum til at gøre dit hår så skinnende som extensions. Spray det simpelthen over hele dit hår og stil som normalt.
 4. 4
  Prøv en fortykkelsesspray. Du kan bruge dette til ægte eller syntetisk hår, hvis du vil have et rystet og bølget look. Fortykkelse spray er en god mulighed for syntetiske hårforlængelser, da du normalt ikke kan bruge værktøjer til varmestyling. Spray håret over hele dit hår, og brug dine fingre til at skrumpe dit hår, inklusive forlængelser, i bølger.
Det er meget vigtigt at matche extensions til din hårfarve
Det er meget vigtigt at matche extensions til din hårfarve, eller illusionen af længere hår, som extensions opretter, vil ikke være en succes.

Tips

 • Tag dine udvidelser til en stylist, hvis du har problemer med at stylere dem alene. De kan trimme dem og farve dem om nødvendigt.
 • Det kan være en god idé at vaske dine udvidelser, før du anvender dem, hvis de er meget skinnende. For at vaske dem skal du bruge en forsigtigt shampoo og balsam og lade forlængelserne tørre natten over. Du bliver også nødt til at vaske og konditionere forlængelserne efter at have brugt dem et par gange.
 • Brug svampevalser på forlængerne, hvis du har bølget eller krøllet hår. For at gøre dette skal du dæmpe forlængelserne. Rul forlængerne ind i rullerne, mens de tørrer. Lad dem være på rullerne natten over, og fjern dem om morgenen for at få en naturlig struktur.
 • Nummer vævene for at huske, hvor du anvendte dem. Hvis du bruger flere skud.

Advarsel

 • Se på bagsiden af dit hår i et spejl, inden du forlader huset, mens du bærer extensions. Sørg for, at klipene ikke vises.

Spørgsmål og svar

 • Kan du få hårforlængelser med kort hår?
  Nogle typer af extensions er mere velegnede til langt hår, men bundet forlængelse kan fungere godt for kort hår. Du vil dog sandsynligvis kun bruge moderate forlængelseslængder.
 • Hvordan tager du dig af hårforlængelser?
  Dette afhænger af typen. Generelt skal du vaske meget forsigtigt med fokus på hovedbunden, bruge specialdesignede kamme til at løsne meget forsigtigt og holde extensions hydreret med en rig balsam.
 • Beskadiger hårforlængelser dit rigtige hår?
  Forlængelser lægger ekstra vægt på dit hår og kan forårsage skader, hvis de ikke passes ordentligt. Hvis dit hår er sundt, og du plejer det korrekt, kan du få forlængelser uden at forårsage skade.
 • Hvor længe varer hårforlængelser i dit hår?
  Hårforlængelser skal fjernes hver 6-8 uge. Det er bedst at lade dit hår hvile i mindst en uge eller to, før du får et nyt sæt.
 • Jeg har kort hår og kan ikke dyrke det ud, fordi jeg har trichotillomania (hårtrækningsforstyrrelse). Jeg har overvejet forlængelser, fordi jeg hader kort hår. Tror du, jeg ville trække udvidelserne?
  Det er muligt, hvis de har lyst til ægte hår, og du ofte er fristet til at trække dit hår ud. Det kan også være en god idé at søge hjælp til tilstanden, hvis den er meget dårlig.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail