Hvordan slippe af med irriterende mennesker?

For at komme ud af en samtale med en irriterende person skal du begynde at bevæge dig med dit kropssprog og pakke dine tasker op for at give dem det tip, du har brug for at forlade. Hvis de fortsætter med at tale, skal du høfligt og direkte fortælle dem, at du skal gå. Når du sidder fast og taler med en irriterende person, så prøv at holde dig kølig og undgå at vise din irritation med øjenrullende eller uhøflige reaktioner. I stedet skal du fokusere på din vejrtrækning for at berolige dig selv, hvilket hjælper dig med at føle dig mindre irriteret. Hvis du føler dig utilpas med samtaleemnet, så prøv at aflede opmærksomheden på noget sjovt eller interessant i nærheden. For flere tip til at håndtere irriterende mennesker, som hvordan man konfronterer nogen om deres irriterende vaner, skal du fortsætte med at læse!

Som hvordan man konfronterer nogen om deres irriterende vaner
For flere tip til at håndtere irriterende mennesker, som hvordan man konfronterer nogen om deres irriterende vaner, skal du fortsætte med at læse!

Der er altid de tidspunkter, hvor der er nogen, der irriterer os igen og igen. Alligevel har vi ofte ikke andet valg end at tackle dem. Selv når vi kan afbryde det, er vi nødt til at gøre det på en måde, der ikke vil provokere dem til at handle endnu værre. Håndtering af mennesker, vi ikke kan lide, kræver, at vi begge er følsomme over for vores egne behov og de mennesker omkring os.

Metode 1 af 4: Bliv kølig, når folk generer dig

 1. 1
  Reagerer ikke. Ofte generer folk dig for at få en reaktion. Forsøg at undgå at sprænge eller udtrykke din utilfredshed ikke-verbalt. Rul ikke dine øjne, lav dårlige ansigter eller muml ting under din ånde, ellers kan du føde ilden.
  • Husk at tavshed ikke gør dig svag
  • Tag et par dybe vejrtrækninger og fokuser på din vejrtrækning for at berolige dig selv.
  • Tænk på det store billede. At komme i en fysisk konfrontation kan koste dig dit helbred, dit job eller din uddannelse. Husk, hvad der virkelig betyder noget, og prøv at sætte disse små irritationer i perspektiv.
 2. 2
  Skifte emnet. Hvis du kan mærke en konflikt komme, kan det være en god måde at distrahere nogen på at bringe noget andet op. Ofte vil irriterende mennesker være trodsige på trods af at de er åbenlyst forkerte, fordi de ser konfrontationen som en kamp med egoer. Når du har deaktiveret situationen, føler de måske ikke længere behovet for at hævde sig selv.
  • Hvis nogen for eksempel invaderer dit rum, så prøv at lede dem til noget i dine omgivelser, der er sjovt eller interessant. Hvis nogen plager dig med et irriterende emne for samtale, så prøv at bringe noget andet, som du ved, vil interessere dem.
 3. 3
  Bliv udhvilet og glad. Din evne til at tolerere irriterende mennesker er proportional med hvor følelsesmæssigt og mentalt stabil du er. Hvil op og prøv at have det godt. Hvis du bliver irriteret over andre for ofte, skal du overveje, om der er noget, du kan ordne i dit eget liv for at dyrke en mere solrig disposition.
 4. 4
  Husk, at du nogle gange kan være en fjollet. Det kan være svært for os at genkende vores egne fejl. Hvis nogen fortsætter med at klage over din opførsel eller beder om noget, du ikke synes, de fortjener, er det værd at overveje, at du måske er den urimelige. Lyt til venner og familie, når de kritiserer din adfærd for at få en fornemmelse for dine egne fejl.
Hvordan slipper jeg af med denne dreng
Hvordan slipper jeg af med denne dreng, der irriterer mig, men som ikke lader mig være alene?

Metode 2 af 4: Få folk til at lade dig være alene

 1. 1
  Annoncer en tidslinje for, hvornår de skal forlade. Det vil være meget lettere at komme ud af en samtale, hvis du i starten gør det klart, at du ikke kan være der længe. Fortæl dem, at du har en aftale eller et opkald, du skal foretage. Fortæl dem specifikt, at du har fem eller ti minutter tilbage, så de ikke bliver overraskede, når du bolter.
 2. 2
  Start bevægelse, som du har brug for at forlade. De fleste mennesker får anelse, hvis du begynder at pakke dine tasker og begynde at kigge væk i det fjerne. At formidle, at du skal rejse med kropssprog, sparer dig for en akavet samtale og overbeviser den anden person om, at de har besluttet at stoppe med at tale med dig.
 3. 3
  Find en høflig undskyldning. Hvis du har fortalt nogen, at du har en tidsplan for afgang, er du begyndt at pakke, og de stadig ikke har svaret, skal du måske bare fortælle dem direkte, at du skal gå. Prøv at være høflig og foregiv at du er ked af det.
 4. 4
  Få en andens hjælp. Kom med et signal, som du kan sende til en ven, så de kommer hen og trækker dig ud af samtalen. Ellers skal du bare begynde at tale med en anden i din nærhed. Den anden person skal fange, at de ikke længere er en del af samtalen og til sidst forlader.
 5. 5
  Skrige. Hvis nogen nægter at lade dig være i fred, skal du flytte til et overfyldt sted og skrige. Yell "lad mig være i fred." Frygten for, at andre mennesker griber ind for at beskytte dig, får selv de mest vedholdende mennesker til at give op.
  • Dette er en ekstrem løsning. Du bør generelt afstå fra at følge dette kursus, medmindre du mener, at personen kan bringe din sikkerhed i fare.
Taler med en irriterende person
Når du sidder fast og taler med en irriterende person, så prøv at holde dig kølig og undgå at vise din irritation med øjenrullende eller uhøflige reaktioner.

Metode 3 af 4: Fastsættelse af et forhold

 1. 1
  Påpeg deres irriterende vaner. Vær ikke bange for at fortælle dem, hvordan du har det. I stedet for at beskylde dem for at gøre noget forkert, skal du bruge "jeg-udsagn" til at forklare, hvordan deres adfærd påvirker dig. For at gøre dette siger "Jeg føler ___ når du gør ____ fordi ___."
  • Der er flere fordele ved I-udsagn. I stedet for at lægge skylden på dem, gør du det om, hvordan du har det. Desuden kan du specificere nøjagtigt, hvornår deres dårlige opførsel dukker op, i stedet for at overdrive ved at afgive et tæppeudsagn som "du er altid vred". Det vil gøre det lettere for dem at rette deres adfærd.
 2. 2
  Spørg, hvorfor de handler som de gør. Hvis de er trængende, ængstelige eller alt for snakkesalige, kan det skyldes, at de har deres egne personlige problemer. Spørg dem, hvis der er noget op. At tale om det kan hjælpe dem med at komme over det. Hvis ikke, se om der er noget, du kan gøre for at hjælpe dem med at komme over deres problemer.
 3. 3
  Se om de er villige til at ændre sig. Når du har rejst personens fejl, skal du give dem tid til at reagere. Se om de er villige til at tilpasse deres adfærd og prøv at undgå disse vaner, der kan føre til de ting, der irriterer dig. Skub ikke emnet for vedholdende, ellers kæmper de sandsynligvis tilbage. Du har allerede fortalt dem, hvad du synes; giv det lidt tid til at synke ned.
  • Husk tålmodighed er vigtig. Hvis de ikke ser ud til at svare, så prøv at gøre din besked klarere ved at påpege, når de handler på en måde, der generer dig. Gør det på en ikke-konfronterende måde som "Synes du ikke, at spørgsmålet er lidt personligt?"
  • Bevis viser, at mennesker, der har tætte personlige relationer, er lykkeligere end dem, der ikke gør det, men det vil generelt være svært at opretholde dem og kræve ofre. Giv ikke, før du giver den anden person en chance for at blive bedre.
 4. 4
  Fortæl dem, at du skal tage en pause. Hvis de vedvarer i deres opførsel, og du ikke tror, du har tålmodighed til at tolerere dem, skal du sætte dem ned og være ærlige. Bare fortæl dem, at venskabet ikke fungerer for dig, og at du skal tage lidt tid fra hinanden. Sig, at det gør ondt at sige dette, men at det er bedre end at lede personen videre.
  • Dette giver dem mere tid til at lade dine kommentarer synke og forsøge at udvikle sig. Dette kan hjælpe med at redde dit forhold ved at redde dig fra en vred eksplosion, der kun ville gøre tingene værre.
  • Husk at du måske gør dem en tjeneste. Hvis alle omkring dig troede, at du var irriterende, ville du ikke gerne vide, hvordan du ændrer det?
  • Vær høflig og hold dig til "jeg-udsagn." "Jeg har en hård tid lige nu, og det generer mig, når du stiller personlige spørgsmål, fordi det minder mig om, hvad der er sket. Kunne jeg få plads til de næste par uger?"
Hvordan kan jeg slippe af med min irriterende bedste ven
Hvordan kan jeg slippe af med min irriterende bedste ven, der mener, at vi er besties og kalder mit navn midt i klassen, hvis vi vælger partnere?

Metode 4 af 4: Afslutning af forholdet

 1. 1
  Foreslå nogle nye venner til personen. Måske kender du nogle andre mennesker, der deler de samme interesser som personen, eller måske kender du nogle mennesker, der har en højere tolerance over for irriterende mennesker, end du gør. Prøv at introducere dem for folk omkring din skole eller arbejdsplads, der vil distrahere dem. Undgå at introducere dem til fælles venner, for det kan gøre dig mere forpligtet til at tilbringe tid sammen med dem.
 2. 2
  Skær dem af. Hvis du ikke er særlig tæt på personen, er det acceptabelt at bare afslutte kommunikationen. Fjern dem fra venner på sociale netværk, ignorér eller bloker deres telefonopkald og e-mails, og prøv at undgå situationer, hvor du kan støde på dem. De fleste forhold har en prøvefase, hvor det kan forventes, at du muligvis afbryder det, hvis tingene bliver sure.
  • Dette er ikke en gyldig strategi, hvis du har været venner i årevis, eller hvis du bor eller arbejder i tæt nok nærhed til, at du kan forventes at møde hinanden igen
 3. 3
  Fortæl dem, at du ikke længere vil være venner. Når du afslutter et forhold med en nær ven, skal du gøre det direkte og personligt. For at blødgøre slaget skal du starte med at fortælle dem, hvad du kunne lide ved dem og dit forhold til dem. Vær ærlig om, hvorfor du ikke længere vil være venner, men gør det på en måde, der er neutral og ikke stødende.
  • I stedet for at beskylde dem for at gøre noget forkert, fortæl dem på en upersonlig måde, hvad du har brug for hos en ven: "Mit liv er stressende lige nu, og jeg skal være omgivet af mennesker, der er afslappende og empatiske."

Spørgsmål og svar

 • Hvorfor kan jeg ikke lide og ikke identificere mig med de fleste mennesker?
  Du kan være en introvert - det betyder, at du foretrækker at bruge det meste af din tid alene. Der er sandsynligvis mennesker, du vil kunne lide / komme sammen med, du har bare ikke mødt dem endnu. Prøv at forgrene dig og møde nye mennesker, der har de samme interesser som dig.
 • Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke vil slette en ven fra sociale medier, men de irriterer mig?
  Hvis personen irriterer dig med beskeder, skal du markere samtalen som stum.
 • Min eks-bedste ven er ret uhøflig over for mig, selv bukker mig så lavt, at jeg offentligt flammer mig og forsøger at stjæle min kæreste. Jeg kan ikke skære hende ud af mit liv, fordi hun altid er ved siden af mig, klar til at gøre mit liv elendigt. Hvad skal jeg gøre?
  Først skal du fortælle din kæreste, hvad denne tilknyttede eks ven gør. Forklar, hvor manipulerende og ond hun er, og bed ham om at støtte dig. Konfronter derefter denne ven og fortæl hende, at du allerede har bedt din kæreste om at holde øje med hende og hendes planlagte måder, og han er solid med dig. Fortæl hende, at du mener, at hun chikanerer dig, og hvis hun ikke lader dig være alene, vil du klage over hendes handlinger over for dig til nogen, der kan gøre noget ved det. Hold dig derefter væk fra hende, og når som helst hun kommer i nærheden af dig, skal du handle som om du ikke engang kan se eller høre hende.
 • Hvis min irriterende eks stadig følger mig, hvad kan jeg så gøre?
  Hvis han bare er irriterende, skal du bede ham om at holde op med at følge dig fast og offentligt. Hvis han begynder at forfølge dig (være truende og skræmmende), skal du kontakte politiet for at få en tilbageholdelsesordre.
 • Jeg kender en pige, der er meget kontrollerende. Hun ringer til mig på telefonen og vil ikke lade mig komme af, selvom jeg siger til hende, at jeg er nødt til at gå. Hvad kan jeg gøre?
  Bare sig, "Undskyld, jeg er virkelig nødt til at gå, jeg vil ringe tilbage til dig." Læg på, før hun kan gøre indsigelse.
 • Nogen på min skole vil ikke lade mig være alene eller på Instagram. Hvordan kan jeg få ham til at lade mig være i fred?
  Bloker dem på Instagram og fortæl en lærer. Sørg også for at fortælle dine forældre! Hvis de fortsætter med ikke at lade dig være alene i skolen, så fortæl læreren igen.
 • Hvad hvis personen kan lide mig, og de prøver at få mig til at lide dem tilbage?
  Fortæl dem, at du ikke har den slags følelser for dem, og at du aldrig vil skifte mening. Hvis de fortsat generer dig om det, skal du fortælle en lærer eller en anden voksen, for hvis du har bedt dem om at stoppe, og de ikke har gjort det, er det chikane.
 • Hvordan slipper jeg af med denne dreng, der irriterer mig, men som ikke lader mig være alene? Jeg har fortalt ham, at jeg ikke kan lide ham, men han vil ikke gå! Hvad skal jeg gøre?
  Vær fast og konsekvent i at fortælle ham at lade dig være alene. Hvis det ikke virker, skal du søge hjælp fra en lærer, forælder eller anden voksen.
 • Hvordan kan jeg slippe af med min irriterende bedste ven, der mener, at vi er besties og kalder mit navn midt i klassen, hvis vi vælger partnere?
  Sig, at de distraherer dig i klassen, eller find en undskyldning. Snart vil de fange, at I ikke er kompatible sammen, og at I ikke længere vil være venlige.
 • Hvad med på skoler eller arbejdspladser, hvis nogen konstant chikanerer mig, når de ser mig?
  Fortæl en lærer eller din chef noget som "Sir / Maam (efternavn), jeg er bekymret for, at min arbejdskvalitet bliver sænket på grund af (irriterende personers navn). Kan jeg flytte mit arbejdsområde væk fra ham / hende, da jeg føler mig kunne arbejde hårdere uden ham ved min side, når jeg er her. "

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail