Hvordan håndteres afbrydelser i offentlige taler?

Hvordan du vil håndtere den
Hvis en mobiltelefon ringer under din samtale, så tænk på forhånd, hvordan du vil håndtere den.

En af udfordringerne for en højttaler er, at de ofte bliver afbrudt af spørgsmål, kommentarer, heckling osv. Nedenfor er nogle af de teknikker, du måske vil overveje.

Metode 1 af 3: afbrydelser fra publikum

 1. 1
  Vide, hvordan man håndterer spørgsmål fra publikum. Hvis spørgsmålet er relateret direkte til det emne, du taler om, kan du overveje at besvare det på stedet. Hvis det er et vagt eller generelt spørgsmål, så lad deltageren vide, at der vil være en Q & A-session senere.
 2. 2
  Lær hvordan du håndterer heckling eller skeptisk publikum. Anerkend, at der kan være forskellige meninger om emnet. Du vil måske diskutere eventuelle kontroverser i din introduktion, så publikum ved, at du er opmærksom på, hvad de måske tænker. Fortæl dem, at du vil være glad for at diskutere enhver kontrovers i slutningen af din tale.
 3. 3
  Overvej at bede publikum om at tage et øjeblik på at slukke eller slå deres mobiltelefoner ned. Hvis en mobiltelefon ringer under din samtale, så tænk på forhånd, hvordan du vil håndtere den. Nogle højttalere taler igennem det, andre venter, og andre konfronterer personen med telefonen.
Metode 1 af 3: afbrydelser fra publikum
Metode 1 af 3: afbrydelser fra publikum.

Metode 2 af 3: teknologiske sammenbrud

 1. 1
  Planlæg og forbered dig, så du har en backupplan. Hvis du f.eks. Skal lave et PowerPoint-diasshow, skal du sørge for, at du har flere sikkerhedskopier af præsentationen sammen med en alternativ plan, såsom en udskrevet øvelse, som klassen kan arbejde på.

Metode 3 af 3: generelle forstyrrelser

 1. 1
  Bed arrangøren om at være opmærksom på højlydte eller andre forstyrrende individer. Få arrangøren til at håndtere det, så du ikke behøver at risikere at miste din ro. Du kan også bruge det ikke-verbale "stopskilt", hvor din håndflade trykkes mod afbryderen.

Tips

 • Du bliver muligvis nødt til at eksperimentere med flere af disse teknikker afhængigt af situationen. * Stol på dig selv at reagere i øjeblikket i stedet for at prøve at huske det nøjagtige svar for en situation.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail