Hvordan beskytter man dig mod lommetyver?

Overvej at investere i billigere modeller
For eksempel: tegnebog, pengebælte, telefon, ID. Med hensyn til teknologi, overvej at investere i billigere modeller, der er afsat til rejser.

Lommetyve er en smidig flok med masser af tricks og gambits i ærmerne. Den bedste måde at forhindre, at de bliver offer for, er at være lige så kloge. At træffe omhyggelige valg om, hvor mange penge du har, og hvor du har dem, kan hjælpe med at afskrække tyveri og i modsat fald minimere dine tab. Det samme gælder for andre værdigenstande, såsom enheder, smykker og tasker. Endelig, at vide, hvornår og hvor du er mest sårbar og forblive bevidst om dit miljø, vil yderligere hjælpe dig med at beskytte dig mod at blive røvet.

Metode 1 af 3: at bære penge sikkert

 1. 1
  Gem penge forskellige steder. Læg ikke alle dine æg i en kurv. Del dine penge og skjul dem flere steder på din person. Sørg for, at du stadig har kontanter ved hånden, selvom du bliver offer for lommetyve, ved at:
  • Adskillelse af dine mindste regninger i tegnebogen, som du bruger hyppigst, da dette ofte vises.
  • Opbevaring af større regninger i en mere sikker holder, som et pengebælte eller en skjult lomme i dit undertøj eller det første lag tøj.
  • Skjuler nødfonde i en usandsynlig beholder af ringe tilsyneladende værdi som en mynteform eller en kasse med feminine hygiejneprodukter.
  • Bær en pung til mønter, der skal opbevares i en separat lomme fra din tegnebog.
 2. 2
  Bær kun så meget som du har brug for. Planlæg din dag inden du begiver dig ud. Beslut, hvor mange kontanter du har brug for til at dække denne udflugt, med måske lidt ekstra til at dække uforudsete udgifter. Uanset om du tager kontanter fra en større pengrulle, som du har med dig, eller trækker penge fra en pengeautomat til hver udflugt, skal du ikke medbringe mere, end du forventer at bruge.
  • Brug din plan for dagen til at beslutte, hvordan du skal dele og gemme dine penge på dig, samt hvilke valører, hvis det er muligt.
  • Sig for eksempel, at du planlægger at rejse med både bus og taxa hele dagen med et stop på et overfyldt marked for shopping og aftensmad på en fancy restaurant bagefter. I så fald skal du overveje at holde mønter til din buspris i din pung, små regninger til taxa i din tegnebog og store regninger til shopping og middag i dit pengebælte.
 3. 3
  Hold penge, hvor du kan se dem. Undgå at bruge dine baglommer. Opbevar din tegnebog, skift pung og andre holdere foran og i midten, hvor du er mere tilbøjelige til at få øje på tyverne. Hvis den eneste anden mulighed er sidelommerne til dine bukser, skal du bruge dem. Ellers favoriserer:
  • De indvendige lommer på din jakke eller frakke, helst med din jakke / frakke lynlås eller knapede op for dobbelt beskyttelse.
  • Lommer, der kan lukkes med lynlåse, stropper, knapper, bånd eller, endnu bedre, en kombination af dem for ekstra sikkerhed.
  • "Smarte" lommer syet foran på specialdesignet undertøj, skjorter eller andet tøj, der bæres tæt på huden.
  • Tegnebåndskæder til alle pengeholdere, som du opbevarer i let tilgængelige lommer.
  Skift pung og andre holdere foran og i midten
  Opbevar din tegnebog, skift pung og andre holdere foran og i midten, hvor du er mere tilbøjelige til at få øje på tyverne.
 4. 4
  Undgå at henlede opmærksomheden på dine kontanter. Når det er muligt, skal du undlade at tælle det, hvor andre kan se. Når du deler og skjuler dine penge, inden du går ud, skal du huske, hvor meget du har hvor. Hold en mental stemme fra da for at minimere behovet for at fortælle, hvad du har tilbage, mens du bruger det. Derudover:
  • Bekæmp trangen til at røre dine pengeholdere for at dobbelttjekke, om de stadig er der. Dette kan virke kontraintuitivt, men ved konstant at røre ved din skjulte tegnebog vises nysgerrige øjne nøjagtigt, hvor du finder den.
  • Brug private øjeblikke som pauser i badeværelset for at gøre penge klar til din næste transaktion. For eksempel, hvis du lige spiste frokost, før du gik til et museum med et entrégebyr, skal du overføre penge fra dit pengebælte til din tegnebog nu, så du ikke gør opmærksom på dit bælte senere.
  • Tjek dig selv ud i spejlet, inden du går ud. Se efter eventuelle åbenlyse stød gennem dit tøj, der kan forråde, hvor dine penge holdes. Gør hvad du kan for at minimere eller skjule disse, som at bruge en tyndere billfold eller drappe et tørklæde over dit tøj for at skjule det.
 5. 5
  Tag forholdsregler med plast. Kontakt dine bank- og kreditkortselskaber, inden du rejser. Fortæl dem, at du vil bruge dine debet- og / eller kreditkort på et nyt sted, bare for at sikre dig, at dine kort ikke nægtes, når du bruger dem selv. Derudover:
  • Spørg dem også, hvordan man rapporterer et stjålet eller mistet kort fra det sted, da deres kontaktoplysninger i et område kan afvige fra et andet.
  • Tilmeld dig tekst- og / eller e-mail-alarmer til dine debet- og kreditkort. På denne måde vil du blive underrettet om hvert køb foretaget med dem, hvilket er en god idé, hvis de bliver stjålet uden at du er klar over det.
 6. 6
  Hold løse kontanter, plastik og kontaktoplysninger adskilt fra hinanden. Husk: Opbevar ikke alle dine æg i en kurv. Hold dine kreditkort i en mere sikker holder (som dit pengebælte eller en separat tegnebog, der holdes tæt på dig) snarere end den tegnebog, du bruger oftest til at håndtere små regninger. Gem dine bank- og kreditkortselskabers kontaktoplysninger separat fra selve kortene. Sørg for, at du kan rapportere stjålne kort så hurtigt som muligt.
  • Hvis du forventer at bruge plast ofte, kan du overveje at bruge købte forudbetalte betalingskort i stedet for dine personlige konti. Opbevar disse i den tegnebog, der vises ofte, og dine personlige kort i en mere sikker holder. Dette hjælper med at minimere dit tab, hvis din tegnebog bliver stjålet.
  • Med personlige kort skal du kun vælge en eller to at medbringe. Dette reducerer også dine tab i tilfælde af tyveri. Dette kunne gælde for hver udflugt eller endda hele turen selv.

Metode 2 af 3: Beskyttelse af andre værdigenstande

 1. 1
  Pak og brug poser smart. Hvis du har nogen form for taske på vej ud, skal du pakke dine ejendele på en måde, der holder de mest værdifulde genstande mindst tilgængelige for nysgerrige hænder. Brug din taske på en sikker måde, så det er vanskeligt (eller, endnu bedre, umuligt) for lommetyve at fange det hele og løbe af med det. For eksempel:
  • Med punge og messenger-tasker skal du bære remmen rundt om halsen og holde posen foran dig. Pak dine mest værdifulde genstande (som din tegnebog eller telefon) i bunden med masser af fyldstof ovenpå.
  • Med rygsække og andre store poser skal du opbevare værdigenstande i hovedkammeret mod bunden. Brug kun sidelommer til uforudsete udgifter. Hvis den har to stropper, skal du bære dem begge. Hvis den har en mavebælte, skal du også bære den.
  • Lynlås eller fastgør alle lommer og kamre, selvom de er tomme. Brug låse, sikkerhedsnåle eller andre materialer til at skabe en ekstra barriere. Undgå at komme på tværs af som et let mærke.
  Vigtige papirer og alle værdigenstande
  Efterlad dine ekstra penge, plastik, vigtige papirer og alle værdigenstande, du ikke har brug for, på dit værelse, inden du går ud.
 2. 2
  Hold værdigenstande til et minimum. Indtag den samme holdning til teknologi, smykker og andre dyre genstande, som du ville med kontanter. Medbring kun det, du har tænkt dig at bruge. Selv da skal du spørge dig selv, om du virkelig har brug for dem. Reducer risikoen for at tiltrække uønsket opmærksomhed og miste dyrebare genstande ved at bære så få værdigenstande som muligt.
  • Ideelt set bør disse være få nok til, at du kan holde en let mental checkliste. For eksempel: tegnebog, pengebælte, telefon, ID.
  • Med hensyn til teknologi, overvej at investere i billigere modeller, der er afsat til rejser. For eksempel skal du indlæse dine kontakter i en forudbetalt mobiltelefon i stedet for at medbringe din smartphone eller bruge en grundlæggende Chromebook i stedet for din helt nye MacBook.
 3. 3
  Oprethold fysisk kontakt. Når du tager din taske ud eller tager en dyr ting ud, skal du ikke lade den gå. Hold altid en del af din krop direkte ved den, så du kan mærke dens tilstedeværelse og straks bemærke dens fravær. For eksempel:
  • Hold din hånd på din telefon, selvom du kun lægger den ned et øjeblik på et bord eller en anden overflade.
  • Hold stroppens taske bøjet rundt om dit ben eller din arm, når du tager den af.
  • Bær din rygsæk baglæns, når du tager en lur i et tog, bus eller anden form for transport.
  • Brug kabellåse til at sikre dine ejendele, hvis du skal lade dem være i kort tid.

Metode 3 af 3: pas på dine omgivelser

 1. 1
  Vær opmærksom i skarer. Forskellen mellem en mugger og en lommetyve er, at en mugger truer brugen af magt for at få det, de vil have, og dermed gøre sig kendt, mens en lommelygte sigter mod at plukke, hvad de vil, uden at du nogensinde ved det. Da dette er meget sværere at gøre på en ellers tom gade, skal du forvente lommetyver at arbejde i områder med masser af fodtrafik, hvor du er mere tilbøjelige til at blive stødt på uden at tænke meget på det. Dette kan omfatte:
  • Overfyldte turiststeder og offentlige begivenheder, som bytorve, åbne markeder og parader.
  • Hæveautomater, især dem, der er dårligt oplyste og / eller direkte på gaden.
  • Transportknudepunkter som tog- og busstationer.
  • Om bord på massetransitsystemer som busser og undergrundsbaner.
 2. 2
  Forvent lokkefugle. Nogle lommetyver fungerer muligvis individuelt, men mange arbejder parvis eller i grupper. Vær på vagt, hver gang du bliver kontaktet af fremmede. De kan være helt uskyldige, men spil det sikkert og antag, at de prøver at distrahere dig. Vær opmærksom på, hvad der foregår omkring dig, og især bag dig.
  • Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du straks medbringe nogen punge eller tasker, du har med dig.
  • Ændr din holdning. Stå ikke ét sted. Fortsæt med at ændre, hvordan du vender, så din ryg ikke vender nogen retning for længe.
  • Brug reflekterende overflader som spejle eller vinduer for at holde styr på, hvem der kommer bag dig.
  Vil yderligere hjælpe dig med at beskytte dig mod at blive røvet
  Endelig, at vide, hvornår og hvor du er mest sårbar og forblive bevidst om dit miljø, vil yderligere hjælpe dig med at beskytte dig mod at blive røvet.
 3. 3
  Klæd simpelthen. Model dig selv efter de mest almindelige folk, du ser på gaden. Lommetyve er målrettet mod mennesker, der ser ud til at have ting, der er værd at stjæle, så lad dit designertøj, logo-tunge artikler og smykker være hjemme. Klæd dig enkelt og bland dig sammen med den almindelige borger.
  • Undgå at bruge mærketasker, der leveres af butikker, når du handler, som vil annoncere for verden, hvor du har råd til at shoppe.
  • I stedet skal du bære dine varer ud i din rygsæk eller messenger-taske eller medbringe en almindelig totetaske, der lige så let kan have madvarer med.
 4. 4
  Opfør dig som du ved, hvor du skal hen. Lommetyver, især dem der arbejder i teams, er afhængige af at desorienterer deres ofre med distraktioner, så de ikke bemærker, at deres lommer bliver plukket. På grund af dette elsker de at bytte folk, der ser ud til at være tabte, da de allerede er desorienterede, så opfør dig som om du ved nøjagtigt, hvor du er, selvom det er en bluff. Hvis du går tabt:
  • Noter afslappet et vartegn eller en gade for at få din kugleleje. Fortsæt derefter med at gå, indtil du finder et mindre overfyldt sted, hvor du kan sidde ned, som en cafe eller en parkbænk.
  • Gå en tur ind, som om det var nøjagtigt, hvor du var på vej i første omgang. Bestil en kaffe, tag plads, og vent et par minutter, før du tjekker dit kort, som om du bare slapper af.
  • Hvis du har en smartphone, skal du bruge den til at finde et kort, da du måske ser op på noget. Ellers skal du tage dit fysiske kort ud og studere det afslappet, som om du kigger på noget til senere.
  • Når du ved, hvor du skal hen, skal du vente lidt, inden du går videre. Cementer ideen om, at du bare tjekkede noget og ikke forsøgte at finde ud af, hvor du er.
 5. 5
  Fejl ved siden af forsigtighed med dit hotel eller hostel. Efterlad dine ekstra penge, plastik, vigtige papirer og alle værdigenstande, du ikke har brug for, på dit værelse, inden du går ud. På samme tid skal du beskytte dem mod tyveri, mens du er væk. Undersøg kundebedømmelser, politiflottere og andre online nyhedskilder om dit hotel og enhver forbrydelse, de måtte have oplevet. Afhængigt af hvad du finder, skal du overveje følgende sikkerhedsforanstaltninger:
  • Låsning af vigtige papirer, ekstra penge og plastik og andre værdigenstande i et hotel sikkert.
  • Ompakning af alle dine ejendele, låsning af alle rum og lommer på din bagage og derefter fastgørelse med kabelledninger til faste genstande i rummet.
  • Medbring din egen lås til opbevaringsskabe i stedet for at stole på dem, der leveres af virksomheden.

Spørgsmål og svar

 • Hvilke metoder / distraktioner bruger lommetyve normalt?
  Der er mange metoder, der kan bruges til at distrahere nogen; der er dog nogle almindelige måder at bede om vejledning eller målrettet at støde på dig og få det til at virke som en ulykke.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail